Over Ons

In onze schoonheidssalon geloven we dat iedereen het verdient om er op zijn best uit te zien en zich op zijn best te voelen. Daarom zijn we gepassioneerd over het leveren van uitzonderlijke schoonheidsdiensten om onze klanten te helpen hun natuurlijke schoonheid te verbeteren. Ons team van ervaren schoonheidsspecialisten is toegewijd om ervoor te zorgen dat elke klant onze salon verlaat met een zelfverzekerd en verjongd gevoel.

De beste service bieden

Professioneel team

Kwaliteitsprodukten

We zijn trots op onze toewijding om alleen producten en gereedschappen van de hoogste kwaliteit te gebruiken om de best mogelijke service te leveren. Ons doel is om een gepersonaliseerde ervaring te creëren voor elk van onze klanten die voldoet aan hun unieke behoeften en voorkeuren. Of u nu op zoek bent naar permanente make-up, manicure of pedicurediensten, ons team is er om u te helpen uw gewenste look te bereiken.

Bezoek onze salon vandaag nog en laat ons je helpen de schoonheid in jezelf te ontdekken.

Ons Team

Peyman Shahsavari

Peyman is een gepassioneerde en ervaren schoonheidsspecialist en PMU-artiest die zich richt op het onthullen van de natuurlijke schoonheid van zijn klanten. Hij biedt op maat gemaakte gezichts- en lichaamsbehandelingen, met certificering in diodelaserontharing, HIFU, IPL, microneedling en BB Glow. Als u op zoek bent naar deskundigheid en een stralend gevoel, dan is Peyman de professional die u kunt vertrouwen.